Mr. N.M De Houwer van Wijk

Meer weten >

foto Nicole werk.jpg

Mr. N.M. (Nicole) De Houwer-van Wijk is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Haar professionaliteit en deskundigheid berusten op  meer dan 12 jaar ervaring opgedaan binnen de algemene rechtspraktijk.

 

Zij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij voltooide haar Bachelor Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht in 2008 waarna zij aldaar de Master Nederlands Recht afrondde in 2009.

 

 In augustus 2009 is Nicole beëdigd en sindsdien werkzaam bij Advocatenkantoor Kempen als advocaat.

 

Na het voeren van een algemene rechtspraktijk heeft zij zich toegespitst op het personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en ondertoezichtstellingen), het algemeen verbintenissenrecht, maar ook hippisch recht en asielrecht. 

Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

*PERSONEN- EN FAMILIERECHT

 waaronder de sub-rechtsgebieden vallen: Collaborative divorce Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Internationaal privaatrecht Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
 

 

 

 

 
Mr. J.W.H. Kempen

Meer weten >

kempen_edited.jpg

Mr.  J.W.H. (Jos) Kempen is de oprichter van Advocatenkantoor Kempen. Jos is in 1970 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Zijn deskundigheid en professionaliteit berusten op 51 jaar ervaring in de advocatuur.

 

Op 31-12-2021 is Jos uitgeschreven als advocaat, maar hij blijft werkzaam als jurist/adviseur. 

 

 

*