Mr. N.M De Houwer van Wijk

Meer weten >

foto Nicole werk.jpg

Mr. N.M. (Nicole) De Houwer-van Wijk is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Haar professionaliteit en deskundigheid berusten op 12 jaar ervaring opgedaan binnen de algemene rechtspraktijk.

 

Zij heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Zij voltooide haar Bachelor Nederlands Recht aan de Universiteit Maastricht in 2008 waarna zij aldaar de Master Nederlands Recht afrondde in 2009.

 

 Zij is in augustus 2009 beëdigd en sindsdien werkzaam bij Advocatenkantoor Kempen. 

 

Thans heeft zij zich toegespitst op personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en ondertoezichtstellingen), algemeen verbintenissenrecht, waaronder   incasso's, hippisch recht en asielrecht. 

Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

*PERSONEN- EN FAMILIERECHT

 waaronder de sub-rechtsgebieden vallen: Collaborative divorce Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Internationaal privaatrecht Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
 

 

 

 

 
Mr. J.W.H. Kempen

Meer weten >

kempen_edited.jpg

Mr.  J.W.H. (Jos) Kempen is in 1970 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Zijn deskundigheid en professionaliteit rusten op 50 jaar ervaring in de advocatuur.

 

Jos is de oprichter van Advocatenkantoor Kempen en levert juridisch advies aan een breed scala van cliënten in diverse sectoren. Hij adviseert ondernemingen en particulieren. 

 

Het accent van zijn dienstverlening ligt op de zakelijke markt.  Hij heeft een zeer ruime proceservaring op het gebied van  erfrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht.

 

Jos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

* ERFRECHT

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.