top of page
Mr. N.M De Houwer van Wijk

Meer weten >

foto Nicole werk.jpg

 

Mr. N.M. (Nicole) De Houwer-van Wijk is in 2009 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Haar professionaliteit en deskundigheid berusten op  meer dan 14 jaar ervaring opgedaan binnen de algemene rechtspraktijk.

 

 

Na het voeren van een algemene rechtspraktijk heeft zij zich toegespitst op het personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen en ondertoezichtstellingen), het algemeen verbintenissenrecht, maar ook hippisch recht en asielrecht. 

 

Nicole heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

*PERSONEN- EN FAMILIERECHT

 waaronder de sub-rechtsgebieden vallen: Collaborative divorce Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Internationaal privaatrecht Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.
 

 

 

 

 
foto Nicole werk.jpg
Mr. J.W.H. Kempen

Meer weten >

kempen_edited.jpg

Mr.  J.W.H. (Jos) Kempen is de oprichter van Advocatenkantoor Kempen. Jos is in 1970 afgestudeerd aan de Universiteit van Nijmegen. Jos heeft maar liefst 51 jaar gewerkt als advocaat.

Op 31-12-2021 is Jos uitgeschreven als advocaat. 

 

 

*

kempen_edited.jpg
bottom of page